Hobro IK

Babayan: Vi er ikke gået på ferie

Hobro går nu efter Europa Playoff

Edgar Babayan og Hobro er endnu ikke gået på ferie. Arkivfoto: Henrik Louis

Edgar Babayan og Hobro er endnu ikke gået på ferie. Arkivfoto: Henrik Louis

FODBOLD:Hobro IK nåede deres helt store målsætning for sæsonen, da de mandag aften besejrede Silkeborg med 1-0 på DS Arena og dermed sikrede sig endnu en sæson i Superligaen.

Torsdag aften tørner de to mandskaber sammen igen i en lidt mærkelig kamp, hvor der ikke længere ar afgørende point på spil i forhold til, hvem der skal spille om nedrykning og, hvem der skal spille om europapladsen.

- Vi har været rigtig glade i ugens løb, men vi skal selvfølgelig heller ikke overdrive. Vi har nået et rigtig stort mål ved at sikre os endnu et år i Superligaen, og nu har vi sat os nye mål, siger offensivspilleren Edgar Babayan.

- Vi vil meget gerne se, om vi ikke kan komme til at spille om den plads i Europa, for det synes jeg faktisk, at vi har holdet til. Vi havde en periode, hvor marginalerne var imod os. Vi havde fortjent mindst uafgjort i den sidste kamp i grundspillet i Brøndby. VI havde en god indsats mod FC Midtjylland, og nu er det som om, at tingene er vendt lidt, så marginalerne igen er på vores side. Bare se på de sidste minutter af kampen i mandages, hvor Silkeborg brænder to store chancer i overtiden, siger Edgar Babayan.

- Det vil da nok være menneskeligt, hvis det ikke er helt så intenst, som det ellers kan være. Men vi kan med sikkerhed sige, at vi ikke er gået på ferie. For os handler det om at vinde nogle fodboldkampe og skabe noget momentum, som vi kan tage med over i de playoffkampe, vi skal ud i. For spillerne handler det også om at vise sig frem for træneren, for hvis vi ikke leverer, så vælger han jo nok bare nogle andre, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.