Lokalpolitik

Baby populær i byråd

Lille Tristan på tre måneder er blevet yndling blandt politikere

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tina Staun Sørensen (S) vil ikke gå glip af vigtige debatter og møder, og Tristan er blevet lidt af en yndling i byrådet.

AALBORG:Han er tre en halv måned gammel, men er allerede blevet lidt af en erfaren herre i byrådsarbejde.

Gruppemøder, udvalgsmøder og byrådsmøder har han lagt øre til, og selv om han må nøjes med flasken, når der er tv på til byrådsmøderne, så tager han det med sindsro. En morfar i ny og næ bliver det til for lille Tristan, der har sin mor, Tina Staun Sørensen med ved sin side. Hun er nemlig vigtig for Tristan indtager helst maden direkte fra naturens køleskab.
Tina Staun Sørensen er en af de få yngre kvinder i byrådspolitik - faktisk lidt af en ener - og selv om hun sidder i Aalborg Byråds største gruppe - den socialdemokratiske - så er hun ene kvinde om at have baby med i byrådet. Det er hendes første periode i byrådet. Hun har valgt at begynde byrådsarbejdet allerede nu, selv om amme perioden ikke er ovre.
- Er man ikke med, er man ude. Man skal være der for at få indflydelse, og nu da budgetarbejdet så småt er gået i gang, så vil jeg være med. Tristan er meget let at have med, og han går fra arm til arm, når vi har møder. Jeg tror da, de andre synes, at han er en lille elskelig baby, lyder det fra Tina Staun Sørensen, som ikke har hørt negative røster om babyen i byrådet.
Heller ikke fra byrådets møde sidste mandags, da Tristan mente, at det nu var på tide, at han også fik ordet. Ikke højrøstet men med en afdæmpet utilfredshed, der ikke er ukendt i de kredse.
- Det var første gang, at han var lidt utilfreds, og det stressede mig da godt nok lidt. Men nu er vi ved at være ved vejs ende, for efter sommerferien skal han i dagpleje. Jeg har tænkt, at hvis nogen af mine kollegaer i byrådet har noget imod, at jeg har Tristan med, vil de nok sige det, lyder det fra Tina Staun Sørensen.
Hun har sin mor og svigermor med på sidelinjen, når der er udvalgsmøder, for de er så lange og intense, at det kan være svært for Tristan at forholde sig tavs, selv om dele af det måske nok kan virke søvndyssende.
- Min mand arbejder, så han er ikke hjemme i dagtimerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.