Back ny TVH-cheftræner

Team Vesthimmerland Håndbold får den tidligere landsholdsspiller Christian Back som ny cheftræner i næste sæson

Christian Back - her i AaB-trøjen - skal være ny cheftræner for Team Vesthimmerland Håndbold i mændenes 1. division i sæson 2012/2013. 
Foto: Grete Dahl

Christian Back - her i AaB-trøjen - skal være ny cheftræner for Team Vesthimmerland Håndbold i mændenes 1. division i sæson 2012/2013. Foto: Grete Dahl

Team Vesthimmerland Håndbold, aktuelt at finde i mændenes 1. division, kunne mandag løfte sløret for, hvem der skal være cheftræner for mændenes flagskib i klubben i næste sæson. Det bliver den tidligere landsholdsspiller og nuværende assistenttræner for Aarhus Håndbold i herreligaen, Christian Back, der i næste sæson skal stå ii spidsen for TVH. Christian Back var i en årrække skarp fløjspiller for først Aalborg HSH og siden AaB Håndbold, men i de seneste sæsoner spillede han for Bjerringbro-Silkeborg indtil, han blev erklæret håndboldinvalid og måtte stoppe den aktive karriere. Derfor kom muligheden for at blive assistenttræner i Aarhus Håndbold som en gave fra himlen. I næste sæson rykker Christian Back så længere mod nord. - Vi er utrolig stolte over at kunne offentligøre vores aftale med Christian gældende for næste sæson, siger Lars Hansen fra Team Vesthimmerland Håndbold. - Vi havde allerede sidste år kontakt med Christian, dog uden at vi kom nærmere et samarbejde, da Aarhus Håndbold lavede en aftale med Christian til denne sæson. Vi var derfor ikke i tvivl om, at kontakten skulle genoptages, da muligheden bød sig for et samarbejde i næste sæson omkring cheftræner posten i TVH. - Vi er sikre på, at vi har fundet den rigtige mand til at løfte vores spillertrup og klub til det næste trin i vores udvikling af Team Vesthimmerland Håndbold, og alle i klubben glæder sig til at byde Christian velkommen til næste sæson, slutter Lars Hansen fra Team Vesthimmerland Håndbold.