Back øjner ny VM-succes: Finland er til at lege med

Finland imponerede ikke i åbningskampen, og Danmark er ikke uden chance søndag aften, mener Oliver Lauridsen.

Finland hører traditionelt til ishockeysportens stormagter, men efter Danmarks stærke VM-åbning mod Slovakiet, går danskerne ind til søndagens møde med finnerne med en oprigtig tro på nye point til tabellen.

Det siger Oliver Lauridsen, der sammen med mange af holdkammeraterne var på plads i CEZ Arena, da finnerne skuffede med et 1-5-nederlag til USA i gruppens åbningskamp.

- Det er selvfølgelig svært at vurdere, for det var deres første kamp. Finland har altid et godt hold, men kampen viste også, at de helt klart er til at lege med, så vi kommer ikke til at pakke os ned. Vi er ikke bange, siger Oliver Lauridsen.

Også kaptajn Morten Green er behersket optimist, fordi danskernes indsats i lørdagens straffeslagsnederlag på 3-4 til Slovakiet rummede mange af de ting, der også bliver brug for mod finnerne.

- Man kunne ikke sætte en finger på vores indsats mod slovakkerne. Alle kastede sig ned i skuddene og gjorde alt for at hente en sejr. Mere kan man ikke forlange.

- Den attitude og vilje til at kæmpe for hinanden skal vi tage med til mødet med Finland. De er kæmpefavoritter, men opgaven minder meget om kampen mod Slovakiet.

- Vi skal igen ud og kæmpe med alt, hvad vi har, og så må vi se, hvor langt det bærer os. Det er finnerne, der har presset på sig efter deres nederlag til USA, siger Morten Green.

Danmarks møde med Finland begynder klokken 20.15.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.