Danmark

Baconmaske og ponypizza og akutdating skal narre danskerne

Tjek datoen, før du tror på alt, hvad du læser mandag. Her er Noma blandt andet mistænkt for at stjæle græs.

Baconmaske og ponypizza og akutdating skal narre danskerne

Stjernerestauranten Noma kan se frem til en tur i retten. For det tostjernede Michelin-spisested har ifølge fire fodboldklubber på Amager gjort sig skyldig i tyveri af græs og firkløvere.

Det skriver Berlingske i hvert fald. Men mandagens aviser skal læses med et gran salt, for kalenderen siger 1. april, og traditionen tro byder dagen derfor på masser af snyd, sjov og løgnehistorier.

Ifølge Ekstra Bladet er den konservative formand, Lars Barfoed, flyttet i kollektiv efter polemik om sin lejlighed på Frederiksberg. Barfoed skal fremover blandt andet dele sit hjem med kollektivets maskot, en treårig hamster ved navn Ludvig, skriver avisen.

Udenrigsminister Villy Søvndal (SF) gør ifølge netavisen Altinget.dk klar til at generobre posten som formand for SF. Søvndal forklarer sig med, at han havde håbet, at de unge ville tage over - og at han trods alt kun er 60 år.

Enhedslisten Per Clausen præsenterer, hvad man må gå stærkt ud fra, er det pure opspind, på Twitter.

- Har også meldt mig ind hos Socialdemokraterne. Har erkendt at vejen til sejr går over kapitulation, skriver han.

Danske virksomheder er også klar med obskure produkter i dagens anledning. Blandt andet kan danskere se frem til at møde et pizzabud på ryggen af en shetlandspony. For det er mere klimavenligt, lyder forklaringen.

- Vi er lige nu i dialog og forhandlinger med rideskoler over næsten hele landet, fortæller direktør for udbringningsfirmaet Just Eat, Mads Eriksen.

Danish Skin Care er klar med et helt nyt produkt lavet af en dansk nationalspise, der skulle være det nye hit i hudplejeindustrien, nemlig bacon.

Jobindex vil bevæge sig ind på datingmarkedet med "akutdating" for langtidssingler, der har været single i to år eller mere. Direktør Kaare Danielsen forklarer, at man vil gøre op med portaler, hvor krav til uddannelse og udseende er i centrum.

- Derfor lancerer vi nu en datingportal for dem, der slet ikke har nogen krav og ikke kan leve op til andres. Vi mener, vi har fundet et hul i markedet, som ingen andre har tænkt på, lyder det.

Nybolig markerer sig på markedet for hundehuse, hvor kontantprisen er opgjort i enten hundekiks eller kødben. Mens Tuborg i en helsides annonce siger "Skål for den nye is-bajer fra Tuborg", der holder en forfriskende alkoholprocent på 4,6.

Ugebladet Her & Nu konstaterer på sin hjemmeside den 1. april, at den kommende Bond-film skal optages på Oslobåden i Kattegat.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.