Tyverier

Baconmaske, ponypizza og akutdating skal narre danskerne

Tjek datoen, før du tror på alt, hvad du læser mandag. Her er Noma blandt andet mistænkt for at stjæle græs

Den berømte restaurant Noma beskyldes for at stjæle græs på denne 1. april. Arkivfoto

Den berømte restaurant Noma beskyldes for at stjæle græs på denne 1. april. Arkivfoto

DANMARK:Stjernerestauranten Noma kan se frem til en tur i retten. For det tostjernede Michelin-spisested har ifølge fire fodboldklubber på Amager gjort sig skyldig i græs- og firkløvertyveri.

Det skriver Berlingske i hvert fald. Men mandagens aviser skal læses med et gran salt, for kalenderen siger 1. april, og traditionen tro byder dagen derfor på masser af snyd, sjov og løgnehistorier.

Enhedslisten Per Clausen præsenterer, hvad man må formode, er det pure opspind, på Twitter.

- Har også meldt mig ind hos Socialdemokraterne. Har erkendt at vejen til sejr går over kapitulation, skriver han.

Pizzabud på pony

Danske virksomheder er klar med masser af obskure produkter i dagens anledning. Blandt andet kan danskere fremover se frem til at møde et pizzabud på ryggen af en shetlandspony. For det er mere klimavenligt, lyder forklaringen.

- Vi er lige nu i dialog og forhandlinger med rideskoler over næsten hele landet, fortæller direktør for udbringningsfirmaet Just Eat, Mads Eriksen.

Danish Skin Care er klar med et helt nyt produkt lavet af en dansk nationalspise, der skulle være det nye hit i hudplejeindustrien, nemlig bacon.

Akutdating for langtidssingler

Jobindex vil bevæge sig ind på datingmarkedet med ”akutdating” for langtidssingler, der har været single i to år eller mere. Direktør Kaare Danielsen forklarer, at man vil gøre op med portaler, hvor krav til uddannelse og udseende er i centrum.

- Derfor lancerer vi nu en datingportal for dem, der slet ikke har nogen krav og ikke kan leve op til andres. Vi mener, vi har fundet et hul i markedet, som ingen andre har tænkt på, lyder det.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden