- Badehotel på Grenen ville være et kæmpe trækplaster

Badehotel på Grenen fik en alt for lemfældigt behandlet af byrådet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:Planerne om at genopføre et badehotel på Grenen fik en alt for lemfældig behandling i Frederikshavn Byråd, der i december satte en brat stopper for planerne, næsten inden de var kommet i gang.

Det mener bestyrelsen i Skagen Venstre, der drøftede forløbet på generalforsamlingen tirsdag aften på Jørgens Spisehus.

Erhvervsmanden Bo Geisler, der har kastet sin kærlighed og nogle af sine mange penge på Skagen, deltog i generalforsamlingen og fortalte om nogle af sine projekter.

Bo Geisler har restaureret den gamle præstebolig på Sct. Laurentii Vej, og er nu ved at restaurere det gamle bibliotek i Skagen, ligesom han har et grydeklart projekt for en ombygning og ny anvendelse af den gamle skipperskole.

Bo Geisler var en af idémændene bag en genopførsel af et badehotel på Grenen, og ifølge Jørgen Fink Pedersen, bestyrelsesformand i Skagen Venstre, var der på generalforsamlingen bred enighed om, at Skagen med afslaget til badehotellet på Grenen går glip af et virkeligt trækplaster.

- Det er utilstedeligt. Vi har ikke råd til at sige nej den slags initiativer. Det kunne blive et scoop for os her i Udkantsdanmark. Tænk på de mange velhavende krydstogtsturister, der nu kommer til Skagen, siger Jørgen Fink Pedersen.

Ikke fodslag i Venstre

Der er dog ikke 100 procents fodslag blandt venstremedlemmerne i Skagen. Venstres lokale byrådsmedlem, Pia Karlsen, stemte ligesom Lisbeth Erlandsen nej til planerne om Grenen Badehotel.

Bo Geisler lagde i øvrigt ikke skjul på sin skuffelse over Frederikshavn Kommunes behandling af en række andre byggesager.

- For eksempel vil han gerne sætte et cirkelrundt vindue med en diameter på en meter ind i gavlen på det gamle bibliotek. Det må han ikke. Vinduet må højst være 80 cm i diameter. Kommunen går i meget små sko, og det er ærgerligt, når vi endelig har investorer, der er klar til at gøre noget godt for byen, siger Jørgen Fink Pedersen.

Kystsikring deler vandene i Venstre

Også på et andet aktuelt område er der delte meninger i Venstre: Kystsikring.

- Bestyrelsens holdning er, at vi skal kæmpe for kystsikring med Poul Jakobsens trykudligningsrør. Det er det eneste, der virker, siger Jørgen Fink Pedersen.

Han har selv fulgt udviklingen på kysten ved Skodbjerge syd for Ringkøbing Fjord og stranden ved Søndervig, der er sikret med de omstridte rør.

- Der er nogle, der ikke bryder sig om Poul Jakobsens facon, men de har ikke sat sig ind i, hvad det drejer sig om, siger Jørgen Fink Pedersen, der har fremsendt et revideret forslag fra Poul Jakobsen som indsigelse til Frederikshavn Kommune.

Formanden for teknisk udvalg, Lars Møller (V), og Pia Karlsen (V), går ikke ind for Poul Jakobsens trykudligningsrør, men her er vi så enige om, at vi er uenige, siger Jørgen Fink Pedersen.

Han blev i øvrigt blev genvalgt som formand.

Der var også genvalg til Frede Gaardlund og Torben Larsen, mens Erik Fabricius Andersen fra Aalbæk blev valgt som 1. suppleant i stedet for Pia Karlsen.

Skagen Venstre har 60 medlemmer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden