Badminton-dansker nærmer sig titel i Taiwan

Line Kjærsfeldt slog spiller fra Hongkong og er nu klar til finalen i Taiwan Open, hvor verdensetter venter.

Line Kjærsfeldt spillede sig lørdag i finalen i Taiwan Open. Foto: Henning Bagger / arkiv/Ritzau Scanpix

Line Kjærsfeldt spillede sig lørdag i finalen i Taiwan Open. Foto: Henning Bagger / arkiv/Ritzau Scanpix

Badmintonspilleren Line Kjærsfeldt har spillet sig frem til finalen i Taiwan Open.

Lørdag vandt den 24-årige dansker i semifinalen over Pui Yin Yip fra Hongkong i semifinalen. Den tredjeseedede Kjærsfeldt tog en sejr på 21-14, 21-19.

Kjærsfeldt trak fra midtvejs i første sæt og kørte det sikkert hjem. Andet sæt var mere rodet, da danskeren fik en super start og bragte sig foran 11-2, men Pui Yin Yip fik alligevel skabt spænding om udfaldet.

Hongkong-spilleren kom foran 19-18, da hun vandt fem bolde i træk. Til sidst fik Line Kjærsfeldt samlet sig og vandt de næste tre bolde.

I finalen skal danskeren op imod hjemmebanehåbet Tai Yzu Ying, der i den anden semifinale slog Soniia Cheah fra Malaysia med 21-16, 21-19.

Tai Yzu Ying, der topper verdensranglisten, er storfavorit i finalen. Kjærsfeldt har tabt de to hidtidige kampe mod finalemodstanderen.

Senere lørdag tabte Jan Ø. Jørgensen i semifinalen i herrernes singlerække. Danskeren missede tre matchbolde mod japanske Riichi Takeshita, der er klar til fianlen.

Taiwan Open hører ikke til blandt de største badmintonturneringer i verden. Det er en såkaldt super 300-turnering og dermed på femte niveau på World Touren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.