Badmintonkonflikt er stadig uafklaret

Selvom Mathias Boe og Carsten Mogensen er udtaget til European Games, lever småkagekonflikten stadig.

Mange badmintonfans rynkede sandsynligvis på brynene, da Danmarks Idrætsforbund (DIF) mandag udtog herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen til European Games midt i den såkaldte småkagekonflikt.

Men udtagelsen betyder ikke, at der er fundet en løsning - blot at forhandlingerne stadig er i gang.

- Vi snakker (med de fem spillere, red.), men vi er ikke kommet til nogen løsning endnu. Det må gå den gang, det nu skal gå, og tage den tid, det nu må tage, siger Finn Trærup-Hansen, sportschef i Badminton Danmark.

Heller ikke forbundets formand, René Toft, vil komme nærmere ind på, hvor langt man er i processen.

- Vi er i gang med det, og ellers har jeg ikke nogen kommentarer til det, siger han.

Badminton Danmark havde indstillet Carsten Mogensen og Mathias Boe til European Games, inden konflikten brød ud, og eftersom forbundet stadig håber på en løsning gennem forhandlingerne, så ser forbundet ingen grund til at trække indstillingen tilbage.

Og René Toft slår fast, at Badminton Danmark ingen problemer har med, at DIF har udtaget de to spillere til European Games.

- Det har vi et helt afslappet forhold til. Det er jo vores store paraplyorganisation, og de har jo deres retningslinjer, som de følger. Det er 100 procent deres rettighed, hvem der sendes af sted. Uden deres blåstempling er der jo heller ingen, som kommer til OL, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.