Bælter i julegave

Graduering hos Shuri Ryu Øland

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ØLAND:Mandag holdt Karateklubben Shuri Ryu Øland kombineret graduering og juleafslutning. 20 karatekaer i alle aldre havde taget handsken op og meldt sig til gradueringen, som blev holdt i træningsfaciliteterne i Øland Medborgerhus.

Som noget nyt var prøven anlagt på den måde i år, at der på forhånd var bestilt bælter til gradueringen, således, at de i fald de bestod, kunne få bæltet overakt med det samme.

Først var børnene i ilden, og der var elever til prøve for at blive testet til både hvid med snipper, gult bælte og blåt bælte. Der blev gået koncentreret til opgaven, og alle ydede deres bedste denne aften med både slag og spark og kataer og kampøvelser.

Prøven resulterede i to nye 8. kyu (hvid bælte med 2 gule streger) Sille og Katrine, fire nye 7. kyu (gult bælte) Emma, Asger, Frederik og Oliver samt fem nye 6. kyu (blåbælte) Jonas, Ida, Chris, Kate og Joakim.

På voksenfronten var der masser af spænding og kamp, med ni udøvere som gik op til henholdsvis 7. kyu (gul bælte) og 5. kyu (grøn bælte)

De voksne var fokuserede og koncentrerede i deres indsats, hvor alle ydede maximalt i forhold til opgaven, som blev påbegyndt med en god opvarmning med lidt ekstra styrketræning for at presse folk lidt ekstra. Alle tog den ekstra udfordring uden at kny.

Efter gradueringen kunne fire mand smykke sig med 7 kyu (gult bælte) Jonas, Kristian, Christian, og Robert og femkunne bryste sig med 5. kyu (grønt bælte) Per, Susanne, Miriam, Sven og Mogens.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.