Bænket Mæhle: Har fortjent at spille

Joakim Mæhle er skuffet over, at han måtte tilbringe hele kampen på bænken, da det danske U21-landshold fredag slog Finland

Joakim Mæhle var henvist til bænken, da det danske U21-landshold fredag slog Finland. Foto: Peter Broen

Joakim Mæhle var henvist til bænken, da det danske U21-landshold fredag slog Finland. Foto: Peter Broen

FODBOLD:Joakim Mæhle måtte tilbringe en aften på bænken på sin gamle hjemmebane, da det danske U21-landshold på Aalborg Stadion fredag besejrede Finland med 2-0 i EM-kvalifikationen.

Og det var backen, som AaB for godt et år siden solgte til belgiske Genk, svært skuffet over.

- Jeg er skuffet over, at jeg ikke spillede, for det synes jeg, at jeg har gjort mig fortjent til. Især her i Aalborg vil jeg jo gerne vise mig frem, for jeg tog til udlandet for at udvikle mig, og så vil jeg selvfølgelig gerne vise, hvad jeg har lært, siger Joakim Mæhle, der ikke føler sig underlegen i konkurrence med Rasmus Nissen Kristensen på højre wingback.

- Jeg synes, at konkurrencen er rigtig tæt. Jeg har spillet rigtig meget i min klub, så derfor er det selvfølgelig også skuffende ikke at spille her, siger han.

Joakim Mæhle kunne dog glæde sig over, at Danmark med sejren over Finland tog et vigtigt skridt på vejen mod at kvalificere sig til næste sommers EM.

- Det EM fylder en del i min bevidsthed i denne sæson, men nu skal vi først fokusere på at gøre arbejdet i kvalifikationen helt færdigt, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.