Bænket Mæhle: Har fortjent at spille

Joakim Mæhle er skuffet over, at han måtte tilbringe hele kampen på bænken, da det danske U21-landshold fredag slog Finland

Thomas Jasper
Joakim Mæhle var henvist til bænken, da det danske U21-landshold fredag slog Finland. Foto: Peter Broen
Fodbold 8. september 2018 07:06

FODBOLD: Joakim Mæhle måtte tilbringe en aften på bænken på sin gamle hjemmebane, da det danske U21-landshold på Aalborg Stadion fredag besejrede Finland med 2-0 i EM-kvalifikationen.

Og det var backen, som AaB for godt et år siden solgte til belgiske Genk, svært skuffet over.

- Jeg er skuffet over, at jeg ikke spillede, for det synes jeg, at jeg har gjort mig fortjent til. Især her i Aalborg vil jeg jo gerne vise mig frem, for jeg tog til udlandet for at udvikle mig, og så vil jeg selvfølgelig gerne vise, hvad jeg har lært, siger Joakim Mæhle, der ikke føler sig underlegen i konkurrence med Rasmus Nissen Kristensen på højre wingback.

- Jeg synes, at konkurrencen er rigtig tæt. Jeg har spillet rigtig meget i min klub, så derfor er det selvfølgelig også skuffende ikke at spille her, siger han.

Joakim Mæhle kunne dog glæde sig over, at Danmark med sejren over Finland tog et vigtigt skridt på vejen mod at kvalificere sig til næste sommers EM.

- Det EM fylder en del i min bevidsthed i denne sæson, men nu skal vi først fokusere på at gøre arbejdet i kvalifikationen helt færdigt, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...