Bæredygtige håndarbejds-elever

Håndarbejdsholdet fra 4. årgang på Sofiendalskolen samt Shoppen i City Syd har fokus på upcycling

Eleverne fra Sofiendalskolen har arbejdet med at udsmykke egne stole - indtil videre er værkerne en hemmelighed, men så snart eleverne rejser sig op, så kan man se resultatet. Det sker i Shoppen fra mandag 12. september.
5. september 2016 12:17

Der er flotte og kreative kunstværker at se, når Shoppen fra mandag-lørdag i næste uge slår dørene op for den store upcycling stoleudstilling skabt af de 23 seje elever fra håndarbejdsholdet fra 4. årgang på Sofiendalskolen i Aalborg.

Eleverne har i den seneste periode arbejdet med upcycling, og de er i øjeblikket i gang med at færdiggøre deres projekt, som består i at forvandle gamle stole til nye, personlige og indbydende stole med et helt nyt udtryk.

Nogle designs tager udgangspunkt i elevernes fritidsinteresser, ting eller mad, som de godt kan lide.

De har lavet deres helt eget design til stolene.

Det har været hårdt arbejde, og fysikken er blevet brugt til både at slæbe stole, slibe og male.

Udstillingen af de mange flotte og kreative stole kan opleves på torvet i Shoppen i City Syd mandag 12. september til og med lørdag 17. september i forbindelse med Aalborg Bæredygtighedsfestival.

Eleverne fra Sofiendalskolen er meget spændte på projektet, og de glæder sig til at vise udstillingen frem for både deres forældre samt øvrige gæster i Shoppen.

Lørdag 17. september får Shoppen besøg af Møbelsnedkeriet Als & Grønning, der fremstiller møbler med fokus på kvalitet og bæredygtighed.

De arbejder bl.a. med upcycling og opgradering af møbler, som de meget gerne fortæller om, samtidig med at de viser nogle af deres flotte møbler frem.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...