Bæredygtigt kvalitetsbrød på Solbakken

Heidi og Nikolaj overtager Solbakkens Bageri fra og med i dag

Fødevarer 1. juni 2005 06:00

HJØRRING: Går man efter det virkelig gode bagerbrød, så skulle der været lidt flere muligheder for det fra og med i dag. For Solbakkens Bageri på Solbakkevej har fået ny ejer, og det skulle fremover borge for en god kvalitet. Den nye bagermester er Nikolaj Christoffersen, der sammen med kæresten Heidi Svennum nu har overtaget brødlokalerne, som den tidligere bagermester Tommy Grods dog stadig står som udlejer af forpagtningen af. Nikolaj Christoffersen er uddannet konditor, og han har indenfor de sidste tre-fire år arbejdet som produktionsleder indenfor brødproduktionen i Dansk Supermarked. Men selv om en større stilling ventede forude, så kom tilbuddet om at få foden under eget bord i Hjørring lige pludselig - og parret sprang til. Ikke mindst fordi Heidi Svennum faktisk kommer fra Hjørring. Men fremover vil der som nævnt satses højt på kvaliteten. Ifølge Heidi Svennum har de lige købt en helt ny specialovn i Tyskland, så brødet bages på stenovnsmanér. Samtidig vil de udelukkende køre med en specialmel, der er garanteret fri for diverse tilsætningsstoffer såsom stråforkortere. Og endelig vil de i bageriet udelukkende bruge produkter, der er garanteret for både kvalitet men også bæredygtighed.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...