EMNER

Bager for et godt formål

Forretningerne i Gravensgade har i denne uge støttet sociale foreninger

Salgsassistent Laila Andersen har hele ugen båret en t-shirt med foreningen Børns Voksenvenners logo for at skabe mere opmærksomhed om foreningens arbejde. 	Foto: Martin Damgård.

Salgsassistent Laila Andersen har hele ugen båret en t-shirt med foreningen Børns Voksenvenners logo for at skabe mere opmærksomhed om foreningens arbejde. Foto: Martin Damgård.

AALBORG:Vinduerne hos 11 forretninger i Gravensgade i Aalborg har i denne uge haft anderledes udstillinger.

Forretningerne har indgået et samarbejde med byens sociale foreninger og De Frivilliges Hus om at skabe mere opmærksomhed om de sociale foreninger.

Medarbejdere fra De frivilliges Hus har kontaktet forretningerne og spurgt, om de ville være med. Forretningerne har selv valgt hvilken forening, de vil støtte.

Iklædt t-shirts

Hos bageriet La Bonta har man ikke pyntet vinduerne men de ansatte, der hele ugen har været iklædt en t-shirt med Børns Voksenvenners logo.

- Det har været rigtig positivt. Der er flere kunder, som har kommenteret det, og så har vi fortalt dem om projektet, fortæller Laila Andersen, der er salgsassistent hos La Bonta.

Ville støtte børn

Hos bageriet var der ikke tvivl om, at det var Børns Voksenvenner, man ville støtte.

- Vi har en stor målgruppe, fordi her kommer rigtig mange forskellige folk. Her kommer både børn, unge og voksne. Så budskabet kommer ud til mange, fortæller Laila Andersen.

Udover at skabe opmærksomhed omkring Børns Voksenvenner med plakater og t-shirt, solgte bageriet fredag eftermiddag brød til fordel for foreningen.

Overskuddet fra salget går til foreningen, som i 2013 har særlig fokus på de stille og måske lidt ensomme piger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst