Bageri ved Lidl

Bagermester vil bygge nyt og have indkørsel fra Rimmens Allé

Marianne Isen
En bagermester vil nu gerne etablere et bageri ved siden af Lidl på Hjørringvej. Arkivfoto: Carl Th. Poulsen
Lokalpolitik 6. september 2013 12:00 - Opdateret 6. september 2013 12:04

FREDERIKSHAVN: Plan og miljøudvalget har modtaget en ansøgning fra en ikke navngivet bagermester, der vil etablere et bageri lige ved siden af Lidl på Hjørringvej.

Bageriet skal placeres ved den sydøstlige del af den nuværende bygning og får en samlet størrelse på 1250 kvadratmeter heraf cirka 100 kvadratmeter butik.

I ansøgningen skriver man, at der ønskes adgang til bagerforretningen fra Rimmens Allé, og at parkeringen skal foregå på Lidls nuværende parkeringsplads.

Af lokalplanen er det i dag tilladt med en butik, så der skal udarbejdes en ny lokalplan, og derfor har politikerne i første omgang bestemt, at sætte sagen ud til høring,

- Hvis nogen gerne vil etablere et bageri, så vil vi gerne sende forespørgslen ud i høring, da ønsket er i strid med lokalplanen, så vi skal i gang med at lave en ny plan, siger plan og miljøudvalgets formand John Christensen. (V).

I den gældende lokalplan vil man også undgå, at det er muligt at skyde genvej ud på Hjørringvej fra Rimmens Allé via Lidls parkeringsplads.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...