EMNER

Bageriet fra Schou Epa flytter ned til Damsgaard

Bagerne vil fortsætte stilen og udbuddet i nye omgivelser

FREDERIKSHAVN:- Bagerne fra Schou Epa er kendt for at lave godt brød, og derfor har jeg i et stykke tid gået og overvejet om vi kunne flytte bageriet herned. Det fortæller Købmand Karsten Andersen fra Damsgaard Super Spar. Han fandt ud af, at brødudsalget kunne være inde i forretningen, og det ville passe fint at starte på nuværende tidspunkt, fordi forretningen i forvejen er midt i en totalombygning og en udvidelse på 380 kvadratmeter, der skal være færdig 27. april. - Planen er så, at selve bageriet skal være i vores gamle kafferisteri. Det skal dog først bygges om, og indtil det er færdigt, vil vi bage i Schou Epas bageri, men sælge bagværket fra vores butik her i Læsøgade, forklarer Karsten Andersen. Aftalen faldt på plads for få dage siden og bagermester Jan Sørensen har sammen med bagersvend Kristina Pedersen sagt ja til tilbuddet. I alt bliver der fem ansatte i bageriet og salgsafdelingen. Den nye chef i Damsgaard Super Spar og bagernester Jan Sørensen har ikke fået alle detaljerne på plads endnu, så Jan Sørensen smiler, da NORDJYSKEs udsendte spørger, om man kan købe kalkunflutes i den nye bagerforretning. Bagermesteren kigger over på chefen. Karsten Andersen lover, at der vil være frokosttilbud og at udbuddet i det hele taget skal være det samme, som kunderne kender fra Schou Epa. - Vi åbner jo også en delikatesseafdeling i den nye forretning, og den kan samarbejde med bagerafdelingen. Det ligger også fast, at bageren har åbent på samme tid som forretningen. Bagermester Jans Sørensen har i øvrigt sidste arbejdsdag i Schou Epa 21. april, og der skal bages rigtig mange hvedeknopper i næste uge. - Vi plejer at sælge 30.000 hvedeknopper op til bededag, så det salg vil vi gerne have med, siger han og Karsten Andersen tilføjer:Så er det da rart at vide, at man også vil kunne få de hvedeknopper næste år.