Baghuset fejrede fødselsdag i kælderen

Kulturforeningen kunne lørdag fejre sin 30 års fødselsdag med fest og musik i kælderen under Nordkraft

AALBORG:Lørdag kunne Kulturforeningen Baghuset fejre 30 års fødselsdag. En dag der selvfølgelig blev fejret med masser af musik, da forskellige bands og orkestre optrådte i foreningens cafe.


For formand Henrik Dalsgaard var fødselsdagen også anledning til at se fremad.
- Det har været nogle rigtig hårde år for både bestyrelsen og for medlemmerne. Men nu skal vi tænke på fremtiden. Der er stadig ting, vi bokser med. Men når vi har overlevet de sidste to år, så overlever vi også i fremtiden, fortalte han.

For to år siden blev foreningen nødt til at flytte fra deres faste lokaler i Odins i Vejgaard, hvor de havde haft bopæl siden starten i 1982, og det har ikke været helt uden problemer, at de er flyttet ind i lokalerne i kælderen på Nordkraft. Men nu er det meste ved at være på plads.

- Det har været nogle omskiftelige år. Det har været en kamp for os. Men vi har vist sammenhold, og vi er her stadig. Så jeg tør godt love, at vi også er her om 30 år, sagde Henrik Dalsgaard Jacobsen i sin velkomsttale.

Midt på eftermiddagen gik Brødrene Albert på scenen i cafeen som de første, og i løbet af aftenen ville flere bands og orkestre fra både Baghuset og udefra gå på scenen for at fejre foreningen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.