Bagt squashmousse med rejer og brød

Forret 4 personer 400 g squash i tynde skiver 2 forårsløg eller små porrer i tynde skiver 2 æg salt og peber 1 dl yoghurt 1 tsk. kartoffelmel Squash og forårsløg koges i letsaltet vand 3-4 min., drypper af i sigte og næsten al væde trykkes af. Æg piskes med salt, peber, surmælksprodukt og kartoffelmel, blandes med squashene, og det fordeles i 4 små forme og bages ved 175 grader 40-45 min. Det skal føles fast. Serveres med rejer og brød, f.eks. dette: Hurtigt brød (3-4 stk.) 2½ dl mælk 50 g gær 1½ dl fromage frais 1 tsk. salt 1 spsk. sukker 2 æg 500 - 525 g mel Varm mælken til ca. 37 grader. Hæld i dejfad og opløs gæren heri. Tilsæt nu resten i ovennævnte rækkefølge. Vent med det sidste mel. Ælt på bordet, og tilsæt mel, til dejen er blank og slipper bordet. Hæver ca. ½ time. Formes til små brød, der lægges på plade. Efterhæver ca. 20 min. Og bages ved 220 grader, til de er brune. Bank neden under dem, og lyder de hule, er de klar til at blive sat til afkøling på rist. Nøddekage med fløde eller yoghurt (4 personer) 200 g nøddekerner 4 æg 200 g sukker 1 tsk. bagepulver evt. korn fra 1 vanillestang tilbehør: flødeskum eller yoghurt, evt. rørt med akaciehonning Blend nødderne fint, tilsæt 1 æg ad gangen, og blend hver gang. Tilsæt resten, og blend det, til det er ensartet. Fordel i tærteform (ca. 20 cm), og bag nederst i forvarmet ovn ved 175 grader ca. ½ time