Bajic fra ADH i Pytlicks trup

Stine Jørgensen fra Aalborg DH som ventet med i landstræner Jan Pytlicks bruttotrup på 28 spillere til VM i Brasilien 4.-19. december. ADH-spilleren Dzenita Bajic også mere overraskende med i truppen.

Dzenita Bajic fra Aalborg DH er med i landstræner Jan Pytlicks bruttotrup til VM på 28 spillere.
Foto: Hans Christian Jacobsen

Dzenita Bajic fra Aalborg DH er med i landstræner Jan Pytlicks bruttotrup til VM på 28 spillere. Foto: Hans Christian Jacobsen

Det var ventet, at bagspilleren Stine Jørgensen fra Aalborg DH ville være med i landstræner Jan Pytlicks bruttotrup på 28 spillere til VM i Brasilien i december. Med blandt de 28 navne, som Jan Pytlick sendte til Det Internationale Håndbold Forbunds (IHF's) kontor i basel onsdag, er mere overraskende også ADH-bagspilleren Dzenita Bajic. Den 21-årige bagspiller kom i foråret til Aalborg DH på en treårig kontrakt efter at have døjet med to alvorlige korsbåndsskader i sin tid som Randers HK-spiller, og udtagelsen er et kæmpestort rygklap til Dzenita Bajic, der nu synes på vej i den rigtige retning igen med sin håndboldkarriere. Hun har tidligere optrådt på blandt andet Ynglingelandsholdet, og forude venter tre testkampe for Pytlicks VM-tropper inden afgang til Brasilien. De tre kampe skal spilles i Forum Horsens, Odense Idrætshal og Arena Midt i Kjellerup 22.-24. november. Tyskland er på menuen en gang, mens Holland er på plakaten i to af de tre kampe. Med i Pytlicks bruttotrup til VM er også den tidligere ADH-fløj, Kristina Bille. Aalborg DH spiller onsdag aften ude mod FCM Håndbold i kvindernes Liga.