Bajic: Vi er meget bedre

Bagspilleren Dzenita Bajic mente ikke, at Aalborg DH var klar fra start i 22-30 nederlaget til FC Midtjylland.

Aalborg DH's bagspiller Dzenita Bajic mente, at hajerne spillede under vanligt niveau i nederlaget til FC Midtjylland. Foto: Martin Damgård.

Aalborg DH's bagspiller Dzenita Bajic mente, at hajerne spillede under vanligt niveau i nederlaget til FC Midtjylland. Foto: Martin Damgård.

Der skulle gå 12 minutter før Aalborg DH kom på tavlen i onsdagens ligaopgør mod FC Midtjylland. Ved stillingen 0-4 lykkedes det for Dzenita Bajic at få bolden i kassen, men der var skaden allerede sket. - Deres målmand står rigtig godt, og vi får ikke skudt hende ordentligt, og jeg brænder også selv rigtig meget, sagde Dzenita Bajic efter kampen. Scoringspausens skyld Aalborg DH nåede aldrig at komme foran i kampen, og katastrofestarten var selvssagt en medvirkende faktor. - Jeg ved ikke, om vi er helt klar fra start. Jeg tror det ikke. Vi havde ellers forberedt os rigtig godt, og vi vidste, at vi skulle tage den, hvilket vi også kunne have gjort i dag, sagde Dzenita Bajic. Bagspilleren erkendte også efter nederlaget, at FC Midtjylland var det bedste hold på dagen. Kæmper godt Hajerne var tæt på at hente FC Midtjylland ved stillingen 5-6. Herefter fulgte otte tætte minutter, men føringen skiftede som bekendt aldrig side, og i anden halvleg var midtjyderne for stærke. - Vi kommer igen, og vi kæmper os godt tilbage, men de var bare bedre end os i dag, sagde Dzenita Bajic, der ikke mente, at hajerne ramte det nødvendige niveau. - Vi kunne godt have gjort det bedre, vi er meget bedre end det her.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.