Thise

Bakkebal med alle vennerne

Mandskabet i Thise er klar til at feste. De håber at skabe tradition for et bal, hvor "gamle" venner kan mødes og feste igennem som i "gamle" dage.
 Privatfoto

Mandskabet i Thise er klar til at feste. De håber at skabe tradition for et bal, hvor "gamle" venner kan mødes og feste igennem som i "gamle" dage. Privatfoto

THISE:- Kom og mød de “gamle” venner og fest, som vi gjorde engang. Sådan lyder opfordringen fra en gruppe aktive borgere fra Thise og opland. De har som noget helt nyt arrangeret et Bakkebal i multihallen i Thise på lørdag. Målgruppen er unge mellem 18 og 35 år fra Brønderslev og opland. Ideen til Bakkeballet er opstået, fordi de unge savner gamle dages byture sammen med vennerne. Tidligere var der tradition for at “gamle” venner, der var flyttet fra byen, mødtes første juledag i Brønderslevhallen, men i dag er denne tradition gledet ud. Og Thise-folkene er fast besluttet på at skabe en ny tradition med Bakkeballet. - Der sker ikke så meget i Brønderslev for dem på vores alder, og mange af kammeraterne fra gymnasietiden er jo spredt over hele landet. Så nu vil vi prøve at samle dem igen, siger Thomas Brix. Bag initiativet står Kasper Hartmann, Thomas Brix, Erik Frandsen, Lasse Jensen, Jan Hartmann, Poul Erik Christensen og Ole Sloth. Og de håber, at bakkeballet blive et brag af en fest. Allerede nu tegner bakkeballet til at blive et tilløbsstykke. Cirka 300 unge har allerede sikret sig billet for 50 kroner, og flere er på vej. Rygtet om festen er nemlig spredt på Facebook til venner og venners venner. Alle interesserede har tilknytning til Brønderslev-området - enten fordi de har boet der, stadig bor der eller har gået i skole i området. Musikken sørger bandet Traffic for, og ind imellem deres optræden klarer en rutineret DJ musikleverancen.