Bakken Bears får Champions League-prygl for tredje gang

Monaco viste sig som ventet at være en alt for stor mundfuld for Bakken Bears. Franskmændene vandt med 94-57.

Bakken Bears Foto: Scanpix/Kim Haugaard

Bakken Bears Foto: Scanpix/Kim Haugaard

Bakken Bears er kommet på en voldsom opgave i Champions League i basketball, hvor den aarhusianske klub fortsat må vente på sin første sejr.

Tirsdag aften tabte de danske vicemestre for tredje gang i træk, da den franske storklub AS Monaco kunne rejse hjem fra Ceres Arena med en klar 94-57-sejr.

Monaco har indtil videre gjort rent bord i både den franske liga og Champions League i denne sæson, og det er ingen overraskelse, at udfordringen blev uoverkommelig for danskerne.

Det var da også kun i de indledende minutter, Bakken Bears formåede at give gæsterne jævnbyrdig modstand.

Bakken bragte sig foran 11-8, men derfra overtog Monaco styringen af kampen, selv om de undertippede danskere slap fra den første periode med de hæderlige cifre 16-17.

I anden periode viste forskellen på de to hold sig til gengæld både på banen og på lystavlen.

Da den amerikanske bosnier Zack Wright med lynhurtige fødder bragte sig selv fri til scoring i sidste sekund, stod det klart, at Monaco havde vundet perioden med hele 28-12.

Dermed måtte aarhusianerne traske ind til pausen bagud med 17 point, og træner Steffen Wich skulle have gang i tryllekunsterne, hvis hans mandskab skulle tilbage i kampen.

Det lykkedes i begyndelsen af tredje periode at formindske hullet til 11 point, men da Monaco på ny skruede tempoet i vejret, var hakkeordnen genoprettet i arenaen i Aarhus.

Monegaskerne førte 70-46 efter tredje periode og var knusende overlegne i kampens sidste fjerdedel, hvor det kun lykkedes aarhusianerne at score 11 point.

Dermed har Bakken tre nederlag i lige så mange kampe. Der mangler dog fortsat hele 11 spillerunder i gruppespillet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.