Bakken Bears skal bruge godt udgangspunkt i kvartfinale

Med udsigt til en svær kamp i Hviderusland skal Bakken Bears have et godt resultat onsdag, siger assistenten.

Michel Diouf (i midten) og holdkammeraterne fra Bakken Bears skal onsdag aften i aktion i Fiba Europe Cup mod hviderussiske Tsmoki Minsk. (Arkivfoto)

Michel Diouf (i midten) og holdkammeraterne fra Bakken Bears skal onsdag aften i aktion i Fiba Europe Cup mod hviderussiske Tsmoki Minsk. (Arkivfoto)

AARHUS:Det er en hviderussisk mastodont, som onsdag aften gæster Bakken Bears i Vejlby-Risskov Hallen i kvartfinalerne i Fiba Europe Cup.

Tsmoki Minsk blev først grundlagt i 2006, men tog allerede sit første hviderussiske mesterskab i sæsonen 2008/2009. Nu er det blevet til 11 mesterskaber på stribe efterfølgende.

Faktisk er holdet så suverænt i hjemlandet, at det første træder ind i semifinalerne i mesterskabsspillet, fordi det i stedet deltager i den tværnationale VTB-liga i Østeuropa.

- Det er vigtigt for os at skabe et godt resultat hjemme, da det kommer til at være udgangspunktet for videre succes, siger assistenttræner Anders Sommer i en pressemeddelelse fra klubben.

Det er tredje år i træk, Bakken Bears er nået frem til kvartfinalerne i Europe Cup, og derfor tror holdet på, at man har den fornødne erfaring til at klare sig på en svær udebane i Minsk.

- Spillerne ved, hvad det handler om. De har været her før, og de fornemmer, at en sejr mod Tsmoki Minsk er realistisk, men det kræver jo en toppræstation.

- Det har vi heldigvis vist, at vi kan klare og også flere gange på en sæson, så jeg tænker vi har en fifty-fifty chance for at hive sejren hjem, siger Anders Sommer.

Kampen i Aarhus spilles klokken 18.30 onsdag aften. Der er returopgør i Hviderusland 11. marts.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.