Bakken Bears tager flot CL-skalp mod stærke italienere

Bakken Bears snuppede sin første sejr i Champions League ved at vinde stort ude over Dinamo Sassari.

SASSARI: Efter at have tabt de første tre kampe i Champions League kom Bakken Bears onsdag på tavlen med en sejr i gruppe A.

Den aarhusianske klub tog en fornem skalp, da den stærke italienske klub Dinamo Sassari på udebane blev besejret med de imponerende cifre 93-71.

Bakken kom ellers hurtigt bagud i første quarter, men var efterfølgende klart bedst i de resterende tre quarters.

Med sejren er Bakken på fem point ligesom tyrkiske Galatasaray. Tenerife og Sassari fører an med hver syv point, og alle klubber har spillet fire kampe. De to bedste går videre.

Kampen begyndte helt som ventet med Sassari i teten. Italienerne byggede en pæn føring op allerede i første quarter kulminerende med føringen på 13 point ved stillingen 29-16.

Bakken fik dog det sidste ord med en trepointscoring, så det stod 29-19 efter kampens første fjerdedel.

I andet quarter leverede Bakken et forrygende comeback. Aarhusianerne ikke blot eliminerede Sassaris føring, men kom også foran med 41-37 inden pausen i kraft af at vinde andet quarter med 22-8.

Bakken Bears fik færten af en overraskelse og fortsatte det gode spil i tredje quarter. Det danske mesterhold førte en overgang med 13 point, og da perioden udløb, førte Bakken med 68-57.

Der blev aldrig spænding om udfaldet, for Bakken var også bedst i sidste quarter.

Sassari fik godt nok reduceret til 64-71, men Bakken svarede forrygende tilbage ved at score 18 af de næste 20 point, så føringen lød 89-66.

Kort efter kunne det danske hold fejre den fornemme sejr på Sardinien.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.