Bale lynede atter i Tottenham-sejr

London-derbyet gav 2-1 sejr til Spurs over rivalerne fra Arsenal

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gareth Bale i fuld forspring frem ad banen. Foto: Glyn Kirk/AFP/Scanpix

LONDON:Tottenham er i øjeblikket bedre end Arsenal i den bedste engelske række. Det beviste Tottenham søndag aften ved at vinde det interne London-derby over Arsenal med 2-1.

Og det gik stærkt, da Tottenham skruede op for tempoet i et par afgørende minutter i slutningen af første halvleg.

Den walisiske stjerne Gareth Bale bragte Tottenham foran 1-0 efter 37 minutter, da han stak af sted på det helt rigtige tidspunkt.

Lynhurtige Aaron Lennon snød Arsenals offside-fælde endnu en gang blot to minutter senere, og det så legende let ud, da den engelske landsholdsspiller fordoblede Tottenhams føring.

Per Mertesacker headede en reducering til 1-2 ind fem minutter efter pausen. Den tårnhøje tysker nåede på et hjørnespark højest på bolden, som snittede Bale på vejen i mål.

Og så var der spænding i kampen igen. Arsenal så ud til at få lidt mere selvtillid efter scoringen, og i perioder fik udeholdet også lagt pres på Tottenham, der også fik et par store chancer.

Bale havde efter en times spil en god chance for at bringe Tottenham foran med 3-1, men kantspilleren sparkede bolden langt over mål. Lidt senere havde han en afslutning lige i favnen på Arsenal-keeper Wojciech Szczesny.

Islandske Gylfi Sigurdsson kunne ligeledes have cementeret sejren, men uselvisk forsøgte Tottenhams midtbanespiller at aflevere helt fri foran mål.

De brændte chancer kom dog ikke til at betyde noget for Tottenham, for Arsenal formåede ikke at score yderligere i kampen.

Tottenham rykker med sejren op på tredjepladsen, hvor holdet overhaler Chelsea. Tottenham har 54 point efter 28 kampe. Arsenal har på femtepladsen 47 point efter lige så mange kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.