Ballade i Brugsen

Bestyrelsen for SuperBrugsen i Hals blev kritiseret for uddelerskifte

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HALS:Bestyrelsen for SuperBrugsen i Hals har et stykke arbejde forude, hvis tilliden skal genskabes.

Sådan må konklusionen være ovenpå årets generalforsamling.

- Vort mål er fortsat at være byens mest troværdige dagligvarebutik, lød det afslutningsvis fra bestyrelsesformand Ole Kjærgaard, da han aflagde beretning.

Omkring 100 ud af brugsens 875 medlemmer var mødt frem på Restaurant Strandvejen. Her fulgte man uden problemer dagsordenen - i hvert fald frem til punktet ”eventuelt”. Men her kom forsamlingens frustration og forargelse til gengæld til udtryk over det nært forestående uddelerskifte i foreningen.

Kritik af afskedigelse

Således fandt forsamlingen det helt urimeligt, at uddeler gennem 27 år, Henrik Pedersen, fra den ene dag til den anden måtte aflevere nøglerne og forlade virksomheden.

Hele proceduren omkring uddelerens afskedigelse blev i stærke vendinger kritiseret af utallige fremmødte, som ikke blev venligere stemte i takt med, at det ikke var muligt at få en fornuftig redegørelse for bestyrelsens dispositioner. Et uanstændigt forløb, lød det flere gange.

Indkaldelse undrede

Tilfredsheden var heller ikke stor omkring indkaldelsen til generalforsamlingen, der kun fremgik af en plakat på en automatisk skydedør i brugsens indgangsparti. Det må kunne gøres bedre, mente flere.

Og så manglede der i øvrigt vedtægter på selve generalforsamlingen, hvor adskillige andre spørgsmål til bestyrelsen forblev ubesvarede med diverse begrundelser. Det er hemmelighedskræmmeri, lød det fra salen.

Omsætningen for SuperBrugsen, Hals, har i 2014 været en halv million mindre end året før. Bruttoresultatet er næsten på niveau med 2013, og regnskabsmæssigt er underskuddet reduceret med 44.000 i forhold til 2013.

Ole Kjærgaard blev genvalgt til bestyrelsen, mens Jette Pedersen ikke ønskede at genopstille. Hun afløses på posten af Michael Skytt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.