Ballade på Bakkegården

Dialogen mellem Afdelingsbestyrelse og boligforening er kørt af sporet og tvisten endt i byrådet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Lejere i Cloosparken og Frederikshavn Boligforening har som tidligere omtalt i NORDJYSKE været på kant med hinanden i en sag om skimmelsvamp, og nu lander en ny tvist mellem lejere og Frederikshavn Boligforening på byrådets bord.

Denne gang er det afdelingsbestyrelsen i Bakkegården, der er kommet på kant med hovedbestyrelsen i Frederikshavn Boligforening.
Striden drejer sig om en større renoveringsplan for Bakkegården og om økonomien i disse planer, som lejerne første gang hørte om, da de læste det i avisen.

Strid om udgifter

- Det er mere end to år siden, vi læste i NORDJYSKE, at boligforeningen ville renovere Bakkegården og Vinkelgården, fortæller Sanne Søndergaard, der er formand for afdelingsbestyrelsen i Bakkegården.

Afdelingsbestyrelsen har nægtet at underskrive afdelingens regnskab for 2010 og 2011.
- Afdelingen har aldrig accepteret udgifter til forundersøgelser til renoveringen, og alligevel ser vi, at der er opført skyldige poster til Bakkegården på nu 650.000 kr., siger Sanne Søndergaard.

En ulykkelig sag

Kommunikationen er gået helt i baglås, og da regnskaberne for 2010 og 2011 ikke er underskrevet, har afdelingsbestyrelsen bedt byrådet, som er tilsynsmyndighed, se på sagen.
- Det er en ulykkelig sag. Afdelingen trænger til at blive renoveret, men vi har været nødt til at stille det i bero på grund af denne tvist med afdelingsbestyrelsen, siger Kim Madsen, forretningsfører i Frederikshavn Boligforening, der beklager forløbet.

Renovering stillet i bero

- Vi er her for beboernes skyld og har ikke noget at skjule. Det er ikke til gavn for nogen, at vi ikke kan snakke sammen, siger Kim Madsen.

- Vi ved ikke, hvordan vi skal komme videre. Det ender i noget fnidder, når afdelingsbestyrelsen ikke har tillid til det arbejde, vi laver. Beboerne bliver gidsler, og det er kedeligt.
- Bakkegårdens problemer bliver større dag for dag, så jeg håber, vi finder en løsning, så vi kan komme videre. Der er nogle ting, der snart skal ordnes deroppe, siger Kim Madsen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.