Bamsehospital blandt bøgerne

Ni medicinstuderende rykkede ud og behandlede syge bamser

Der var mange patienter på Bamsehospitalet.
Aabybro 10. november 2014 12:30

AABYBRO: Forventningerne var store og spændte hos bibliotekarerne i Aabybro, da stedet lørdag var omdannet til et børnevenligt Bamsehospital. Mange forældre mødte frem, især mødre og bedsteforældre, sammen med børnene og deres ”syge” bamser.

Ni medicinstuderende var mødt frem for at give den rigtige diagnose til de mange bamsepatienter. Der blev skrevet ned og fortalt hvad der var sket med de forskellige patienter. Nogle fik plaster på andre fik lagt en forbinding.

Der var også bamser, som blev henvist til røntgen. Her var bibliotekets kopimaskine en vigtig del af processen! Der var flere tilfælde af, at bamserne havde spist for meget slik, og det gav mange mavepiner.

- Det er vigtigt, at børnene får et godt forhold til personer i hvide kitler, fortæller en af lægerne Sabine Bay Hermansen, som er på 5. semester i sin uddannelse.

- Det er vigtigt, at børnene får et naturligt forhold til os, og at de kan fortælle, hvad deres behov er. Derfor er det vigtigt med et Bamsehospital her i Aabybro. Det giver også os studerende en forståelse af at tale med patienter, og vi lærer at skrive det hele ned, fortæller Sabine Bay Hermansen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...