Aabybro

Bamsehospital blandt bøgerne

Ni medicinstuderende rykkede ud og behandlede syge bamser

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der blev udfyldt mange papirer.

AABYBRO:Forventningerne var store og spændte hos bibliotekarerne i Aabybro, da stedet lørdag var omdannet til et børnevenligt Bamsehospital. Mange forældre mødte frem, især mødre og bedsteforældre, sammen med børnene og deres ”syge” bamser.

Ni medicinstuderende var mødt frem for at give den rigtige diagnose til de mange bamsepatienter. Der blev skrevet ned og fortalt hvad der var sket med de forskellige patienter. Nogle fik plaster på andre fik lagt en forbinding.

Der var også bamser, som blev henvist til røntgen. Her var bibliotekets kopimaskine en vigtig del af processen! Der var flere tilfælde af, at bamserne havde spist for meget slik, og det gav mange mavepiner.

- Det er vigtigt, at børnene får et godt forhold til personer i hvide kitler, fortæller en af lægerne Sabine Bay Hermansen, som er på 5. semester i sin uddannelse.

- Det er vigtigt, at børnene får et naturligt forhold til os, og at de kan fortælle, hvad deres behov er. Derfor er det vigtigt med et Bamsehospital her i Aabybro. Det giver også os studerende en forståelse af at tale med patienter, og vi lærer at skrive det hele ned, fortæller Sabine Bay Hermansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst