Brønderslev

Bande mistede deres tyvekoster

Forretningsindehavere ”stjal” deres varer tilbage fra østbande

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Seks østeuropæere fik sig torsdag aften noget af en lang næse. Deres tyvekoster, som de havde samlet i en bil på Peder Møllers Plads, var nemlig forsvundet.

De seks, der havde delt forretningerne op mellem sig, havde samlet en del tyvekoster i en bil. Da de var på vej ud efter flere varer, øjnede vidner chancen til at tage varerne fra bilen, og bringe dem tilbage til de rette forretninger, hvorfra de var stjålet.

Da medlemmer af østbanden vendte tilbage til bilen, blev de noget forundrede over, at tøjet var væk. De henvendte sig i en forretning, for at høre, om der var overvågning, for de havde mistet noget fra deres bil. Men der var ikke megen hjælp at hente fra forretningens side.

Tyvebanden har med mellemrum været på spil i Brønderslev gennem de seneste tre-fire måneder. Undertiden to gange om ugen.

Men de handlende har advaret hinanden på forhånd. 24. april var læderhandler Arne Jensen samt et cyklende vidne i hælene på et medlem af banden, der forsvandt gennem haver i Fynsgade-området, men nåede at smide en kuffert og en rygsæk fra sig.

Politiassistent Møller Christensen fra Nordjyllands Politi i Brønderslev siger, at banden nok ikke melder ”tyveriet” til politiet. Han siger, at de handlende er i deres ret til at skaffe deres varer tilbage.

- Det er jo deres tøj, siger Møller Christensen, der tilføjer, at politiet ikke går ind i sager omkring gennemført selvtægt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.