Banehold overgår sig selv: Nu i semifinale

Baneholdet i 4000 meter holdforfølgelsesløb var fjerde hurtigst i kvalifikationen og er klar til semifinalen.

Banehold overgår sig selv: Nu i semifinale

Det danske banehold i 4000 meter holdforfølgelsesløb, som i 2008 vandt OL-sølv i Beijing, leverede torsdag en fremragende indsats ved legene i London, da den nuværende besætning for første gang kom under de magiske fire minutter.

Dermed er holdet videre til semifinalen. Danskerne - Casper Folsach, Lasse Norman Hansen, Rasmus Quaade og Michael Mørkøv - klokkede tiden 3.58,298 minutter i kvalifikationen.

Den tid var fem sekunder hurtigere end noget, kvartetten tidligere har præsteret. Det var nok til en fjerdeplads blandt de 10 hold i kvalifikationen, men meget tyder på, at det næppe bliver til guld eller sølv for Danmark.

For i semifinalen venter de britiske hjemmebanefavoritter, som satte verdensrekord i kvalifikationen med tiden 3.52,499 minutter. Den gamle rekord lød på 3.53,295.

Michael Mørkøv, der sidste måned viste sig fint frem i Tour de France, er eneste genganger fra legene i 2008, og forventningerne har ikke været så store til Danmark denne gang. Specielt ikke efter Alex Rasmussen fik en karantæne og dermed var ude af billedet til OL.

Danskerne kører igen fredag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politiet advarer efter brag i Aalborg: Hold jer væk fra disse flasker
Luk