Bangsbo: Der er intet hierarki i Juventus

Angriberen Nicklas Bendtner kan få debut for Juventus, når topholdet lørdag får besøg i Chievo i Serie A.

Bangsbo: Der er intet hierarki i Juventus

Nicklas Bendtner har været Juventus-spiller i tre uger, men den danske landsholdsangriber har stadig sin debut til gode for den italienske mesterklub.

Spillere som Mirko Vucinic, Sebastian Giovinco, Alessandro Matri og Fabio Quagliarella har været fortrukket i angrebet frem for Bendtner.

Men danske Jens Bangsbo, der tidligere har været assistenttræner i Torino-klubben, understreger, at der ikke opereres med et angriber-hierarki i Juventus.

- Der eksisterer ikke et hierarki som sådan i Juventus. Jeg så også, at Mirko Vucinic var ude og sige, at Bendtner er en stjernespiller. Det er flot af en konkurrent at gå ud og sige sådan.

- Det vidner om, at man i gruppen tager godt imod de nye. De ved jo godt, at hver enkelt spiller kommer til at levere et vist bidrag til, at holdet får succes, siger Jens Bangsbo.

- Og det er jo en klar styrke i forhold til andre klubber, hvor man har større indbyrdes konkurrence, som gør det vanskeligt for nye at slå til, mener han.

Jens Bangsbo tilføjer dog, at kampen om spilletid er en naturlig ting i en topklub som Juventus.

- Hvis man vil være med i topfodbold, så skal man kæmpe mod de store drenge, siger Jens Bangsbo, der i perioden 2001-2004 var assistent for Marcello Lippi hos Den Gamle Dame.

Juventus møder lørdag midterholdet Chievo på hjemmebane i den italienske Serie A.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.