Banko gav overskud

Superbanko sikrede BI et overskud på cirka 42.000 kroner

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Brønderslev Idrætsforenings ungdom kan glæde sig over 42.000 lune kontanter til klubkassen. Pengene blev sikret, da BI afviklede det årlige superbanko i Brønderslev-hallen tirsdag aften. Et spil der trak deltagere til fra en stor radius.

- Der er cirka 750 deltager inde, vurderede Finn Andreasen fra Brønderslev Idrætsforening. Han tilføjer, at de gerne havde set lidt flere gæster omkring bordene.

- Men det er nok ikke nemt at få flere med. Og det er jo dejligt, at så mange har fundet vej hertil i aften, selvom flere af vejene til hallen er lukket lige nu, tilføjede han med glimt i øjet og med henvisning til vejarbejdet i blandt andet Nørregade og Frederiksgade.

I forhallen udvalgte aftenens spillefugle sig bankoplader med lykketal samt investerede i lodder til amerikansk lotteri og såkaldte pausespil.

De 14.000 lodder til det amerikanske lotteri blev udsolgt allerede 18.20 - altså mere end en time inden bankospillene begyndte.

- Det er jo et luksusproblem, smilede Finn Andreasen.

Gevinster for mellem 60.000 og 65.000 kroner var på spil. Aftenen igennem var hallen fyldt med numre, koncentrerede spillere og tilfredse banko-råb. Klokken 22.30 var spillet forbi, og banko-spillerne forlod hallen - nogle med særdeles gode gevinster på slæb.

Finn Andreasen glæder sig over, at de erhvervsdrivende i området har været særdeles gavmilde og bakket op om det store spil.

- Det er så dejligt at komme ud til sponsorerne. Vi får stort set ingen nej’er - og nye sponsorer har ringet til os for at være med, tilføjer Finn Andreasen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.