Bankrøveri i Tylstrup

Politiet har nu frigivet overvågningsbilleder af den maskerede røver, der truede sig til omkring 30.000 kroner med et oversavet haglgevær. Opdateret kl. 17.51.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Omtrent på slaget 11 gik alarmen i Nørresundby Bank i Tylstrup. Foto: Jan Pedersen

Omtrent på slaget 11 gik alarmen i Nørresundby Bank i Tylstrup. Øjenvidnet Arne Klemmensen, der er indehaver af frisørsalonen ved siden af, kan fortælle, at en høj mørklødet mørk mand kom løbende ud af banken til en holdende blå Opel Kadett af ældre dato. - Han så meget forvirret ud, fortæller Arne Klemmensen, mens nabobankens alarm stadig ringer i baggrunden. Flugtbilen er nu fundet i brand på en nærliggende rasteplads. Men på trods af 10 patruljevogne i området - heraf to hundevogne - så er bankrøveren stadig på fri fod. Det fortæller vagtchef Jan Stagsted fra Nordjyllands Politi. Ifølge politiets signalement bar røveren en grå elefanthue og en hvid træningsdragt med mørke striber langs ærmerne. Han var omtrent 180 centimeter høj og cirka 30 år gammel.