Barca-profil: Tre titler er stadig en mulighed

Barcelonas Mascherano mener stadig, Barcelona kan gå efter mesterskab, pokaltitel og Champions League-titel.

Selv om FC Barcelona i denne sæson slet ikke har sprudlet som tidligere og i weekenden tabte til et af bundholdene - Valladolid, kan holdet stadig nå at vinde alle titler.

Det mener forsvarsspilleren Javier Mascherano ifølge nyhedsbureauet AFP forud for returkampen i Champions League mod Manchester City. Spanierne vandt den første kamp med 2-0.

- Kritikerne vil have os til at tro, at det hele er tabt for os. Det passer ikke. Kampen mod Manchester City er en god mulighed for os til at vise det, siger han og fortsætter:

- Lige nu har vi chancen for at præstere noget stort, så det er på tide at trykke speederen i bund og give alt, hvad vi har. Dette hold har vundet så meget, og det er ikke et komplet nyt hold. Vores udfordring er nu at vise, at vi stadig er de samme, siger han.

Også onsdag aftens modstander Manchester City møder frem med en skuffelse i bagagen.

City tabte for andet år i træk i FA Cuppen til Wigan, der nu spiller i den næstbedste engelske fodboldrække.

Hvis Manchester City skal avancere videre i Champions League, bliver holdet det første nogensinde i Champions League som overvinder et nederlag på 0-2 på hjemmebane i den første kamp.

Gæsterne på Camp Nou finder dog lidt optimisme i, at holdet tidligere i turneringen besejrede ellers uovervindelige Bayern München med 3-2 i München.

Den tidligere Atletico Madrid-spiller Sergio Agüero missede opgøret for tre uger siden på grund af en skade. Han er tilbage i Manchester Citys angreb, og han scorede seks mål mod Barcelona i sine fem sæsoner i Atletico Madrid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.