Barca-træner efter nedtur: Vi var tæt på vores bedste

Gerardo Martino mener, at Barcelona spillede noget nær sit bedste i første halvleg i nederlaget til Bilbao.

Barca-træner efter nedtur: Vi var tæt på vores bedste

FC Barcelona befinder sig midt i en nedtur efter to nederlag i træk til Ajax Amsterdam i Champions League og Athletic Bilbao i den spanske liga.

Træner Gerardo Martino er dog ikke så pessimistisk efter søndagens 0-1-nederlag til Bilbao, der scorede sejrsmålet 20 minutter før slutfløjt.

- I de første 70 minutter så jeg et meget godt Barcelona-hold. Et hold, der var helt anderledes end det, jeg så spille forleden aften.

- I mine øjne var første halvleg en af vores bedste i denne sæson, siger Martino.

Barcelona, der i øjeblikket er uden holdets skadede stjerne Lionel Messi, er på ingen måde vant til nederlag. Sidste gang mesterholdet måtte gå fra banen uden point i ligasammenhæng var for hele 274 dage siden.

Det var Bilbaos talentfulde Iker Muniain, der scorede sejrsmålet, da han midtvejs i anden halvleg satte støvlen på en tværpasning fra højre side og passerede José Pinto, der atter vikarierede for Victor Valdés i Barcelona-målet.

- Da Athletic scorede, blev det en helt anderledes kamp, men vi kontrollede kampen i flere perioder, siger Gerardo Martino.

- Vi manglede lidt gennembrudskraft, når det kom til den sidste aflevering, hvilket holdet ellers aldrig plejer at have problemer med, siger Barcelona-træneren.

Til trods for pointtabet indtager FC Barcelona førstepladsen i Spanien med 40 point for 15 kampe. Atlético Madrid har samme pointantal, men en dårligere målscore.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.