Barcelona gør CL-arbejdet færdigt mod BSV

Bjerringbro-Silkeborg førte ved pausen, men var reelt aldrig i nærheden af at slå Barcelona i Champions League

Barcelona gør CL-arbejdet færdigt mod BSV

Bjerringbro-Silkeborg skulle søndag overgå sig selv, hvis de midtjyske håndboldherrer skulle spille sig videre til kvartfinalerne i Champions League.

Modstanderne fra FC Barcelona havde vundet det første opgør med 32-26, og derfor var kravet en sejr på syv mål, hvis missionen skulle lykkes for træner Carsten Albrektsens mandskab.

Returkampen i Barcelona endte med et nyt dansk nederlag på 24-26 efter en BSV-føring på 13-12 ved pausen.

De spanske favoritter spillede nonchalant og lavede massevis af fejl i starten af opgøret, hvor gæsterne fra Bjerringbro fik foræret flere nemme kontramål.

Barcelona-spillerne var langsomme til at komme med hjem, og det gav en overraskende BSV-føring på 8-5. Med flere scoringer fra hviderussiske Siarhei Rutenka fik Barcelona lukket hullet, inden Dennis Kirkegaard fik sikret en dansk pauseføring.

To danske to-minutters-udvisninger i begyndelsen af anden halvleg tærede dog så meget på kræfterne, at optimismen hurtigt forsvandt.

Boldene fløj forbi Jannick Green i BSV-målet, og da spanierne lidt senere vandt en undertalsperiode med 2-0, så forsvandt kampens intensitet fuldstændig, og opgøret kom mest af alt til at minde om en træningskamp.

Bjerringbro-Silkeborg kan nu i stedet rette fokus mod slutspillet i Herre Håndbold Ligaen i Danmark, hvor holdet i næste uge møder Århus Håndbold i Aarhus. BSV er ud over Århus Håndbold havnet i slutspilsgruppe med Mors-Thy og Skjern.

Barcelona og Jesper Nøddesbo kan modsat BSV se frem til endnu flere opgaver på den største håndboldscene i Europa.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.