Barcelona igen-igen

Aalborg Håndbold skal igen møde det spanske storhold

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Aalborg Håndbold havde håbet på Kiel og frygtet ungarske Veszprem, inden der tirsdag blev trukket lod til ottendedelsfinalerne i Champions League.

Og det endte med at blive løsningen midt imellem, da Aalborg Håndbold blev parret med Barcelona, som man også mødte og tabte til to kampe i sidste års ottendedelsfinaler.

Det dansk-spanske opgør blev en realitet tidligt i lodtrækningen, da de andre kampe blev parret således, at Aalborg var den eneste mulige modstander for Barcelona, da holdene ikke kunne parres med mandskaber, som de havde mødt i den indledende pulje.

Aalborg Håndbold får hjemmebane i den første kamp, der spilles 15. marts i Jutlander Bank Arena, men der er returkamp i det spanske ugen efter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.