Barcelona-præsident varsler store ændringer

Barcelona afslører snart navnet på en ny træner, og næste sæson vil også byde på ændringer på spillerfronten.

18. maj 2014 14:02

Lørdag missede Barcelona chancen for at få oprejsning i en ellers skuffede sæson, da Atlético Madrid sikrede sig det spanske mesterskab med 1-1 på Camp Nou.

Barcelona kunne have sikret sig titlen med en sejr, men nu sluttede sæsonen med andenpladser i ligaen og pokalturneringen samt en kvartfinaleplads i Champions League. Det rimer absolut ikke på klubbens selvforståelse, og det blev der taget konsekvens af kort efter kampen.

Således trådte klubbens argentinske træner Gerardo Martino tilbage efter bare én sæson i spidsen for klubben. Men der vil komme flere ændringer, varsler Barcelona-præsident, Josep Bartomeu.

- Vi har ikke indfriet vores målsætninger i denne sæson, og vi kan ikke være tilfredse. Vi vil gå ind i en periode med dybdegående ændringer.

- Der vil være spillere, der ikke fortsætter, men vores filosofi vil forblive den samme. Vi har truffet nogle beslutninger, som vil blive afsløret i de følgende dage, siger Josep Bartomeu til spansk TV3.

Spanske medier forventer, at den tidligere Barcelona-spiller Luis Enrique vil blive præsenteret som ny træner. Han meddelte tidligere på ugen, at han stopper som træner i Celta Vigo efter denne sæson.

Han har haft stor succes i Celta, som han på én sæson har ført fra bunden af den spanske liga og til den bedste halvdel.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...