Barcelona-præsident: Vores træner er snart tilbage

FC Barcelona-præsident Sandro Rosell tror, at den kræftramte træner Tito Vilanova hurtigt vender tilbage.

Barcelona-præsident: Vores træner er snart tilbage

FC Barcelonas træner, Tito Vilanova, skal torsdag opereres for kræft i en spytkirtel, men klubbens præsident tror, at træneren vender tilbage til sit job hurtigt.

- Tito er meget, meget stærk. Det har han vist os, og vi er sikre på, at han vil være tilbage hos os snart, siger præsident Sandro Rosell ifølge klubbens Twitter-profil.

Efter selve operarationen skal Vilanova være på hospitalet i tre-fire dage for at komme sig.

Derefter gælder det seks ugers kemoterapi og strålebehandling, og hvis alt forløber efter planen i den periode, så kan Vilanova på samme tid komme tilbage i sit job, har klubben meddelt.

For godt et år siden blev 44-årige Vilanova, som i sommer blev forfremmet fra assistent til cheftræner efter Josep Guardiolas stop, opereret for en kræftsvulst. Men nu er sygdommen altså vendt tilbage.

- Vi vil gerne udtrykke vores ubetingede støtte til Tito og hans familie, siger Rosell og tilføjer, at spillerne nok skal klare det uden cheftræneren:

- Vi har totalt tiltro i vores hold. Klubben er meget stærk og sammenholdet er stort. Vi er i stand til at klare den slags modgang. På vegne af holdet og Tito vil jeg takke alle for støtten.

Det bliver klubbens assistenttræner Jordi Roura, som overtager den midlertidige styring for træningen og kampene, mens Vilanova er væk, oplyser Barcelona.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.