Barcelona-træner ignorerer Real Madrid

Tito Vilanova tænker før Champions League-kampen mod Benfica slet ikke på søndagens opgør mod Real Madrid.

Barcelona-træner ignorerer Real Madrid

Glem alt om Real Madrid.

Det er mottoet hos FC Barcelona-træner Tito Vilanova inden tirsdagens Champions League-kamp i Lissabon mod Benfica i gruppe G.

Vilanova har de seneste dage måtte forholde sig mere til søndagens El Clasico mod Real Madrid i Primera Division end opgaven mod Benfica.

- Den næste kamp er vigtig nok, måske endda mere vigtig end den mod Real Madrid, siger Vilanova ifølge AFP.

- Vi er ikke i en position, hvor vi kan tænke flere kampe frem, da vi i øjeblikket skal give vores bedste i alle kampe. Vi er kun lige begyndt på sæsonen, og nu møder vi et Benfica-hold, som har gjort det godt i Champions League, siger Vilanova.

Barcelona har fået en pointmæssig fremragende start på sæsonen. Det er blevet til seks sejre i seks kampe i Primera Division, mens Spartak Moskva blev besejret med 3-2 i den første Champions League-kamp.

Bag de tal er historien en anden end den om et dominerende hold. Både i ligaen og mod Spartak Moskva har Barcelona været i store problemer, inden sejren er blevet sikret.

Mod russerne blev 1-2 vendt til 3-2 i de sidste 20 minutter, og faktisk har Barcelona scoret 10 af holdets 17 mål i Primera Division i de sidste 20 minutter.

Senest i weekenden blev 0-2 vendt til 3-2-sejr ude mod Sevilla, hvor Barcelona scorede to mål i de allersidste minutter af kampen.

- Når et hold vinder fra at have været bagud, så viser holdet, at det er sulten efter sejre og vil vinde hele tiden. Men det er klart, at jeg gerne så, at vi kontrollerede kampene bedre.

- En eller anden dag, når vi risikerer det hele til sidst, så bliver der slået kontra mod os, og så vil vi blive straffet, siger Vilanova.

Benfica åbnede gruppen med et 0-0-resultat ude mod skotske Celtic.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.