Barmfager kendis kommer op at hænge

Linse Kessler var ellers dømt ude af det gode selskab

Linse Kessler og Peter Mygind kommer på plakater på Lolland. Arkivfoto: Bax Lindhardt/Scanpix 2013 <i>Scanpix Denmark</i>

Linse Kessler og Peter Mygind kommer på plakater på Lolland. Arkivfoto: Bax Lindhardt/Scanpix 2013 Scanpix Denmark

Linse Kessler, der nok mest er kendt for sine gode fortrin, og skuespilleren Peter Mygind kommer alligevel op at hænge på Lolland, skriver DR Sjælland.

Det er kampagnen Stemmer på Kanten, som har lavet plakater, der skal få socialt udsatte til at stemme ved det kommende kommunalvalg. I den forbindelse havde Linse Kessler og Peter Mygind ladet sig fotografere. Men Lolland Kommune ville ikke have kendisserne op at hænge ved siden af kommunalpolitikerne i lygtepælene. Frygten var, at det ville skabe forvirring hos vælgerne.

Plads på altanen

Nu får kendisserne alligevel plads på øen. Hundredvis af almindelige borgere har nemlig tilbudt plads til plakaterne af skuespilleren og brystbomben.

- Vi har faktisk bestilt ekstra plakater, fordi folk gerne vil have plakaterne op at hænge på deres altaner og i deres forhaver, siger kampagnekoordinator for Stemmer på Kanten, Bettina Smed til DR Sjælland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.