Barn af Himmerland udgivet

Barn af Himmerland indeholder fortællinger fra krokone og borgmester

Rasmus Boye Estrup
Erik Ugilt Hansen, H.C. Maarup og Uffe Bro har alle skrevet en artikel i den 18. og seneste udgave af Barn af Himmerland. Til venstre for de tre herrer står redaktionsudvalgsformand Einer Larsen, der har været med i de seneste ni udgaver. Foto: Henrik Bo
Rebild 1. november 2014 20:21

ROLD SKOV: Lørdag eftermiddag blev den 18. udgave af bogen Barn af Himmerland præsenteret.

Igen i år blev bogen præsenteret ved en reception på Rold Storkro, hvor alle årets 17 forfattere var inviteret af Lions Clubber i Himmerland, der står bag bogen.

Receptionen blev indledt med en frokost, inden redaktionsformand Einer Larsen holdt tale.

1,1 millioner kroners overskud

Han har været involveret i de seneste ni udgaver og kunne fortælle, at de ni udgaver tilsammen har genereret et overskud på 1,1 millioner kroner, som er blevet delt mellem de 11 Lions Clubber i Himmerland.

Årets udgave bliver trykt i cirka 2500 eksemplarer.

En af dem, der har skrevet et kapitel i bogen er Erik Ugilt Hansen.

- Det har været en fantastisk oplevelse. Det har været nostalgisk at tænke tilbage på det, man har gennemgået. Og så kunne jeg komme frem med nogle budskaber, siger han.

- Får tårerne til at trille

Andre artikler har handlet om alt fra en borgmesters vej til borgmesterstolen, Lynge Jacobsens liv i fodboldverdenen, livet som krokone og Svenstrups historie.

- Jeg vil også fremhæve Lisbeth Johansens artikel, om hvordan hun har brugt livet på at hjælpe fattige rundt om i verden. Det er en fortælling, der kan få tårerne til at trille, siger Einer Larsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...