Barnestjerner søges

Konkurrencer i både Hjallerup og Brønderslev

Nu er det tid for tilmelding til konkurrencen Årets Barnestjerne 2013. Billedet er fra tidligere konkurrence, hvor Christina synger og spiller keyboard. Privatfoto

Nu er det tid for tilmelding til konkurrencen Årets Barnestjerne 2013. Billedet er fra tidligere konkurrence, hvor Christina synger og spiller keyboard. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Børn fra Brønderslev kommune, som går i 3. – 7. klasse, kan nu hente tilmeldingsskemaer til årets konkurrence om titlen som Årets barnestjerne 2013.

Skemaet kan fås på alle kommunens biblioteker, i bogbussen og på musikskolen.

Der holdes semifinale på Brønderslev Bibliotek fredag 1. februar og i Hjallerup Kulturhus fredag 8. februar, men vil man deltage, skal der ske tilmelding senest 24. januar. Børnene vælger selv, hvor de vil stille op, det er ikke afhængig af bopæl.

Til hver semifinale udvælges mellem tre og fem grupper børn, afhængig af deltagerantallet. Disse grupper skal til slut dyste mod hinanden i finalen søndag 3. marts i Den runde Pavillon i Brønderslev.

- De seneste år, har vi haft både solister, dansere og bands som deltagere, og vi håber, at der også i år vil komme børn, som spiller på et instrument – også gerne solo, fortæller fritids- og kulturkonsulent Inger Aarup-Kristensen

- Det er også tilladt at deltage med andre former for optræden - det kan være Stand Up - tryllekunst, akrobatik eller andet.

Arrangementet afholdes i samarbejde mellem kommunens biblioteker, musikskolen, musikforeninger og kulturkonsulenten. Såvel i Brønderslev som i Hjallerup vil der således være dommere og teknisk hjælp fra musikforeningerne og begge steder stiller musikskolen trommesæt og andet nødvendigt udstyr til rådighed.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.