Barsk og mudret mandeløb

Det blev ikke udvist nogen nåde fra arrangørernes side ved lørdagens Xtreme Mandehørm. Ruten gik gennem vandløb, over bakker og gennem sand. Og så fik deltagerne lige en sandsæk med på slæb. En billet til løbet kostede i øvrigt 545 kroner per mand.
9. oktober 2016 08:15

Hvis der var nogen løbere, der kom rene og pletfrie over målstregen, så var det kun, fordi de 20 meter inden da måtte gennem en container fyldt med vand.

Sådan var syvende udgave af terrænløbet Xtreme Mandehørm hele vejen igennem - nådesløst og uden chance for at nå uskadt igennem de 12 kilometer.

Startskuddet gik lørdag klokken 14 for den første og mest ambitiøse gruppe af løbere, og 49 minutter og 52 sekunder senere var den første af de cirka 800 deltagere sluppet igennem de i alt 36 udfordringer, der kun er for mænd.

Meget af ruten lå på militærets område i Nørresundby. Her skulle løberne blandt andet hoppe på biler, kravle over containere og løbe med 15 kilo tunge sandsække igennem vand og over og under forhindringer.

En af løberne var Sonny Møller fra Nørresundby. Han kom ind på tiden 1 time og 14 minutter.

- Det var hårdt, men vanvittigt sjovt. Stor ros til arrangørerne for at planlægge et løb, hvor man bliver testet på så mange forskellige måder. Jeg tror, min tid var cirka den samme som sidste år, men jeg var for træt, da jeg kom over målstregen, så jeg hørte det ikke, lød det.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...