Basketball-ikon slår fast: Jeg er hos Lakers for livet

Basketballspilleren Kobe Bryant har ikke tænkt sig at spille for andre hold end Los Angeles Lakers.

Når denne sæson er slut, udløber Kobe Bryants kontrakt med Los Angeles Lakers.

Men den amerikanske basketballstjerne slår fredag aften fast, at han ikke kommer til at spille for andre hold end NBA-holdet fra det sydlige Californien.

Det sagde han sent fredag aften, da Los Angeles Lakers i New York havde besejret Brooklyn Nets 104-98 og hentet sæsonens første sejr.

- Jeg har sagt det så mange gange. Jeg er en Lakers for livet. Jeg bløder lilla og guld, siger Bryant.

Den 37-årige spiller, som fem gange har vundet NBA-titlen med Los Angeles Lakers, har fans over hele USA, og han blev modtaget i Brooklyn næsten, som om han var på hjemmebane.

Før sæsonen havde den tidligere Lakers-træner Phil Jackson antydet i pressen, at Kobe Bryant måske ville fortsætte i en anden klub, når hans nuværende svimlende kontrakt udløber.

- Det er Phil, som lægger madding ud til jer journalister. Det gør han jo altid, siger Kobe Bryant i et svar til pressen efter kampen.

Kobe Bryant tjener for tiden 25 millioner dollar årligt. Det svarer til rundt regnet 172 millioner kroner. Han sagde fredag, at han efter sæsonen vil tage stilling til, om det er på tide at lade sig pensionere, eller om karrieren skal fortsætte.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.