Bassist forlader legendarisk rockband efter 38 år

Efter 38 år siger bassisten Cliff Williams fra rockbandet AC/DC farvel til musikscenen.

Gennem 38 år har bassist Cliff Williams kørt på en motorvej mod helvede sammen med resten af det legendariske rockband AC/DC. Men nu er det slut.

Den 66-årige rockstjerne har nemlig endeligt besluttet at trække sig fra musikscenen og gå på pension, meddeler han og bandet i en video på YouTube.

- Det er tid for mig at sige stop. Det er det hele, lyder det fra Cliff Williams i videoen.

Han understreger, at hans beslutning ikke har noget at gøre med, at bandet de senere år har mistet flere andre medlemmer.

Bandets forsanger, Brian Johnson, stoppede pludseligt, Malcolm Young kom på plejehjem i 2014 og senere samme år endte trommeslager Phil Rudd i husarrest.

- Jeg er bare klar til at træde tilbage. Virkelig. Og lave hvad jeg laver. Ind imellem turneer tager vi et par år fri, så jeg ved, hvad jeg skal lave, siger Cliff Williams og tilføjer, at det meste af hans nyvundne fritid skal tilbringes med familien.

- Jeg har det godt. Jeg kunne ikke bede om mere. At få lov til at være sammen med de mennesker, jeg er og har været sammen med, være i den her situation med det her band og få lov at spille den musik, lyder det taknemmeligt fra Cliff Williams.

AC/DC afsluttede deres seneste tour "Rock or Bust" tirsdag. Tourens sidste stop var i Philadephia, som altså blev Cliff Williams' sidste optræden med gruppen.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.