Bassogog fik debut for Camerouns landshold

Både AaB og Hobro IK havde en mand på banen i Camerouns 1-1-kamp mod Zambia

Jeppe Hostrup
Christian Bassogog fik i weekenden debut for Camerouns A-landshold. Arkivfoto: Torben Hansen
Sport 14. november 2016 10:43 - Opdateret 14. november 2016 10:51

LIMBE: AaB’s camerounske angriber, Christian Bassogog, fik i weekenden debut for det camerounske A-landshold. Det skete i VM-kvalifikationskampen mod Zambia på hjemmebane i byen Limbe. Kampen endte med resultatet 1-1.

Den unge AaB-angriber blev i tirsdags hasteindkaldt til A-landsholdet som erstatning for skadede Karl Toko Ekambi.

21-årige Christian Bassogog startede på bænken for camerounerne, og han kunne derfra se sit mandskab komme bagud efter 34 minutters spil. Fem minutter inde i første halvlegs tillægstid fik hjemmeholdet udlignet på straffespark til 1-1.

I det 81. minut blev det så til Christian Bassogogs officielle debut for landsholdet, da han blev skiftet ind i stedet for Clinton N’jie, der til dagligt spillet for Marseille. AaB-spilleren fik dog ikke ændret på kampens stilling, og det endte derfor med et enkelt point i VM-kvalifikationskampen.

Også Hobro IK’s Anatole Abang blev skiftet ind for Cameroun. Den 20-årige Hobro-angriber fik hele anden halvleg for det afrikanske mandskab.

Cameroun står efter de første to kampe i kvalifikationen med to point og indtager andenpladsen i puljen efter Nigeria på førstepladsen.

Både Christian Bassogog og Anatole Abang er allerede returneret til Nordjylland igen. Abang er med i Hobro-truppen til aftenens kamp mod HB Køge, imens Bassogog først skal i aktion på fredag, når AaB tager imod FC København på hjemmebane.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...