Bassogog fik fantastisk modtagelse

AaB-debutanten viste flere fine ting, men formen skal forbedres

Christian Bassogog fik debut for AaB mod Lystrup IF i DBU Pokalen. Foto: Martin Damgård

Christian Bassogog fik debut for AaB mod Lystrup IF i DBU Pokalen. Foto: Martin Damgård

AALBORG:19-årige Christian Bassogog fik sin officielle AaB-debut tirsdag aften, da nordjyderne spillede sig videre til DBU Pokalens 1/8-finaler med en sejr på 4-0 over Lystrup IF fra Danmarksserien.

Kantspilleren fra Cameroun blev sendt på banen i kampens 62. minut, og hovedparten af de 3407 tilskuere på NORDJYSKE Arena kvitterede med taktfaste klapsalver ned mod debutanten.

Christian Bassogog fik vist sig frem med flere gode aktioner. Det kunne også være blevet til en hurtig scoring, som Lystrup-keeperen dog akkurat fik afværget, men selvom anstrengelserne ikke resulterede i et mål, var cheftræneren tilfreds med AaB-debutanten.

- Han fik en fantastisk modtagelse, og jeg tror også, at han var meget tilfreds med den. Han viste nogle af de ting og den ”X Factor”, som vi ved, at han kan komme med. Til sidst begyndte han at trække lidt rigeligt efter vejret, og der mangler han desværre noget lige nu, siger Lars Søndergaard, der var glad for hjemmepublikummets støtte til Christian Bassogog.

- Den modtagelse kan være med til at få ham til at føle sig glad for at være her. På et eller andet tidspunkt bliver han jo smidt ind, og så håber vi jo på, at han får scoret, når den første chance byder sig, siger Lars Søndergaard.

Modstanderen i 1/8-finalen bliver Lyngby Boldklub fra 1. division, og kampen spilles i slutningen af oktober.

- Jeg tror, vi står fint til Lyngby, men der er en måned til kampen, og der kan ske meget. Jeg fokuserer ikke ret meget på den kamp lige nu, og vi er bare glade for at være videre, fastslår Lars Søndergaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.