Bassogog: Havde lovet min mor et mål

Den fremadstormende angriber mener, at AaB skulle have slået OB

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Torben HansenAalborg, Harald Jensens VejNORDJYSKE ArenaALKA SuperligaAaB - OB 2-2

AALBORG:AaB måtte mandag aften nøjes med 2-2 på hjemmebane mod OB, og det var ikke helt nok til at gøre angriberen Christian Bassogog glad.

- Offensivt synes jeg, at det var en god kamp, for vi havde så chancer og skulle have scoret flere mål. Vi manglede bare at vinde, og vi skal altså have flere sejre på hjemmebane, sagde Bassogog efter slutfløjtet.

Camerouneren åbnede scoringen i det 3. minut, da OB-forsvaret tog sig en af mange kogere. Dermed kom han for første gang på tavlen for AaB.

- Jeg havde lovet min mor snart at score et mål, så det var fantastisk at gøre det. Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg ville score, lød det med et stort smil fra Christian Bassogog.

Han noterer sig, at AaB har fået fem point for de første tre kampe og er på slutspilskurs med et relativt nyt hold.

- Det er et okay facit, og så skal vi ellers bare tilbage på træningsbanen og arbejde stenhårdt for at forbedre os. Vi skal slutte i top-seks, for slutspillet er ekstremt vigtigt for klubben, fastslog angriberen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.