Bassogog-salg fyrer op under AaB-aktier

Pæn stigning på Børsen både onsdag og torsdag ovenpå rygterne om et storsalg af angriberen til kinesisk klub

Christian Bassogog fejrer et af sine mål i African Cup ogf Nations. Foto: Scanpix
Fodbold 16. februar 2017 10:04 - Opdateret 16. februar 2017 12:40

AALBORG: Superligaklubben AaB belønnes på aktiemarkedet efter udmeldingen om et muligt salg af profilen Christian Bassogog, der for nylig var med til at vinde African Cup of Nations med Cameroun, og samtidig blev angriberen kåret til turneringens bedste spiller.

AaB-aktien steg allerede steg onsdag eftermiddag, da klubben i en fondsbørsmeddelelse oplyste, at den forhandler om et salg af spilleren.

Rygterne om et salg til Kina for i størrelsesorden 45 millioner kroner til AaB har ikke mindsket tendensen for AaB-aktien

Torsdag morgen fortsætter fremgangen med en stigning på 6,8 pct. til 0,30 kr. for AaB-aktien. Det sker samtidig under høj omsætning, i forhold til hvad det normale niveau for aktien i fodboldklubben er. Onsdag steg fodboldaktien med 4,1 pct.

Ifølge NORDJYSKEs oplysninger er der tale om den kinesiske klub Henan, der har budt 45 mio. kroner for Christian Bassogog, som snart kan være på vej mod et lægetjek i Kina.

Christian Bassogog har været i AaB siden august 2015 og spillet på førsteholdet siden februar 2016. AaB lover at orientere fondsbørsen, så snart der er nået en aftale eller et sammenbrud i forhandlingerne.

/ritzau/FINANS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...